Augustus, 2022

30Aug18:0021:30Netwerken, samenwerken én beachvolleybal!Strijden jullie samen met andere vrijwilligersorganisaties mee op het zand? 18:00 - 21:30 35 Plaatsen beschikbaar

Tijd

(Dinsdag) 18:00 - 21:30

Locatie

Kasteenplein

Details

Heb jij het al gehoord? In september zijn er weer eredivisie beachvolleybalwedstrijden op het kasteelplein. Hoe gaaf is dat! En wat nog leuker is: de Bredase vrijwilligersorganisaties mogen meestrijden! 


We gaan natuurlijk niet spelen tegen de profs. Maar wél tegen en vooral met elkaar. Tijdens het zomerprogramma van MOOIWERK worden alle Bredase vrijwilligers in het zonnetje gezet tijdens leuke activiteiten. Op dinsdagavond 30 augustus is het de beurt aan de Bredase vrijwilligersorganisaties. 

Benieuwd wat we gaan doen? We spelen een beachvolleybaltoernooi, waarin jullie het opnemen tegen andere vrijwilligersorganisaties. Tussen de wedstrijden door leer je nóg beter samenwerken met jouw teamgenoten. En na afloop is er een gezellige borrel met voldoende gelegenheid om andere Bredase bestuurders en coördinatoren te spreken. Want hoe fijn is het om nieuwe mensen te leren kennen, oude banden aan te halen, en handige tips uit te wisselen! 

Doe je mee?
Lijkt het jou leuk om mee te strijden tijdens het beachvolleybalevent? Meld je dan aan door  ‘Ja ik ben er bij’ te klikken. Je mag je aanmelden als individu of als team. Meld je je alleen aan? Dan stellen wij een leuk team voor je samen.  

Wil je met meerdere vrijwilligers van jouw organisatie meedoen? Vul dan voor elk teamlid een eigen inschrijfformulier in en stuur daarna een mail naar workshops@mooiwerkbreda.nl. Noteer in deze mail de samenstelling van het team. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen.  

Datum en tijd 
Dinsdag 30 augustus – 18.00 – 21.30 (zorg dat je gegeten hebt, wij zorgen voor een kleine versnapering) 

Doelgroep
Iedereen die binnen een Bredase vrijwilligersorganisatie werkt met vrijwilligers. Bijvoorbeeld bestuursleden of vrijwilligerscoördinatoren.  

Hoe gaat het in zijn werk?
Ongeveer een week voor aanvang krijg jij een herinneringsmail met alle aanvullende informatie om mee te kunnen doen. 

Aanmelden & Afmelden
Wil je meedoen? Meld je dan snel aan door te klikken op ‘ja ik ben er bij’.  Kan je er toch niet bij zijn?  Laat het ons zo snel mogelijk weten door een mailtje te sturen naar workshops@mooiwerkbreda.nl. Dan kunnen we hier rekening mee houden bij de teamindeling, en een ander blij maken met jouw plekje.  

Vragen
Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem contact met ons op via workshops@mooiwerkbreda.nl Wij helpen je dan graag verder! 

Meer

Docent

MOOIWERK

Aanmelden

Ben jij erbij?

-

Ja - Ik ben erbij!

35 Plaatsen beschikbaar

Scroll naar top
X
X
X