Subsidies en sponsoring

Voor verenigingen en stichtingen is het vaak een uitdaging om de begroting sluitend te krijgen. Er zijn verschillende manieren om aan (extra) geld te komen voor je organisatie of voor specifieke activiteiten.

Wat doen wij?

De adviseurs van MOOIWERK helpen je bij het vinden van de juiste financiering voor je organisatie of sportvereniging. Maar ook hoe je financiering kunt krijgen voor een project of speciale activiteit. We adviseren je bij de aanvraag van een subsidie of het aanschrijven van een fonds. En we denken met je mee bij het opstellen van een goed sponsorplan.

Kom je er ondanks de onderstaande voorbeelden niet uit? Of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Bredase manieren

Thematafels
In Breda worden subsidies onder andere verdeeld aan de zogenaamde thematafels. Er zijn zeven thematafels waar je een aanvraag kunt indienen: Zorg voor Elkaar Breda, Breda Beweegt, Breda Leert, Breda aan de slag, Opgroeien, Regio Breda vangt op en Geweld in relaties. Afhankelijk van je project of activiteit sluit je aan bij een van de tafels en kun je een aanvraag indienen.

Wijkplatforms
Als je een idee hebt waardoor het in jouw buurt nog prettiger wordt om te wonen, leven en recreëren kun je dit voorleggen aan je wijkplatform. Samen met het wijkplatform wordt jouw idee dan besproken en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor een financiële bijdrage. Meer informatie.

Overige manieren

Daarnaast zijn er nog andere manieren om aan (extra) geld te komen:

Scroll naar top
X
X
X