Een sterke sportvereniging

🛠️ Advies op maat
📱 Persoonlijk contact
🏆 Meer vrijwilligers voor je club

Sluit je aan!

Zo helpt MOOIWERK jullie

Bestuurslid, vrijwilliger of trainer? Dan draag je bij aan de positieve gezondheid van Bredanaars. Ervaar je uitdagingen of wil je kansen aangrijpen? MOOIWERK pakt dit graag met je op. Dat doen we onder andere op de volgende manieren: we organiseren inspiratiesessies, geven advies en verzorgen cursussen. Samen maken we je club nog sterker!

Advies en tools

MOOIWERK wil het graag makkelijker voor je maken. Dat doen we met onze tools. Deze zijn er voor verschillende belangrijke thema’s. Denk hierbij aan bestuur en beleid. Maar ook aan sociale veiligheid, financiën of ledenwerving. We hebben kant-en-klare concepten klaarliggen die jouw sportvereniging sterker maken. Heb je behoefte aan een tool op maat? Ook dat is mogelijk!

Workshops en bijeenkomsten

Ook voor sportverenigingen organiseren we interessante workshops en bijeenkomsten. Neem eens een kijkje in onze cursusagenda. We hebben ook trainingen die aansluiten bij de vraag van jouw vereniging. Heb je daar interesse in? Neem dan contact op met een van de adviseurs. Bekijk hier welke cursussen er zijn voor vrijwilligers. Tip: kijk ook eens bij het thema EHBO en veiligheid!

Nog niet bekend bij ons?

Maak vrijblijvend een account aan op de website. Tip: meld je ook aan voor de nieuwsbrief!

Scroll naar top
X
X
X