Ledenwerving en -behoud

Leden vormen de basis van veel vrijwilligersorganisaties en sportverenigingen. Ze brengen gezelligheid met zich mee, zetten zich in voor de club, zorgen voor een goede sfeer, regelen en organiseren van alles en betalen contributie of lidmaatschap. Allemaal onderdelen die bijdragen aan een leuke, gezonde organisatie.

Wat doen wij?

De adviseurs van MOOIWERK geven advies over ledenbehoud- en werving. Samen kijken we door de ogen van een (nieuw) lid naar je organisatie. Waar zijn ze naar op zoek? Wat hebben ze nodig? Waar kun je nieuwe leden vinden? We kijken waar je organisatie goed in is én wat er beter kan. We coachen je organisatie tijdens dit proces en helpen je bij het zoeken én vinden van nieuwe mogelijkheden.

Sport- en Cultuurintro

Daarnaast organiseert Breda Actief met de Nieuwe Veste elk jaar Sport- en Cultuurintro. De manier om kinderen tot en met 12 jaar kennis te laten maken met jouw club. Gemiddeld zijn er 1300 deelnemers verdeeld over 60 sportvereniging. Een goede manier om nieuwe jeugdleden te werven dus. Iets voor jouw sportclub? De verenigingsadviseurs van MOOIWERK zorgen ervoor dat jouw sportvereniging wordt gepromoot in een mooi, kleurrijk boekje. Aan het begin van het schooljaar krijgen 15.000 basisschoolleerlingen in de gemeente dit boekje mee naar huis. Mooie promotie voor je club!

www.sportencultuurintrobreda.nl

Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze adviseurs.

Scroll naar top
X
X
X