Een ludieke, interactieve, bruisende en verhelderende online show waarin je wordt meegenomen in het gedachtegoed van het Omdenken.

7 december
19.30 – 21.00 uur

Omdenken, het klinkt simpel. ‘Maak van een probleem een mogelijkheid’. Alleen in de praktijk is het ontzettend lastig. Mogen je vrijwilligers niet meer op locatie komen? Kunnen je huidige vrijwilligersactiviteiten niet doorgaan zoals je gewend bent? Loop je inkomsten mis voor je stichting? Jij wil je probleem ook het liefst zo snel mogelijk oplossen, maar dan kleur je op een één of andere manier toch het liefst binnen de lijntjes. En dat is helaas, om je problemen weg te werken, een sta-in-de-weg om ze OM te DENKEN. Een gemiste kans! Een probleem oplossen is goed. Een probleem omdenken is beter. En daar gaan we ons op focussen in deze Omdenk-show, die geopend wordt door Wethouder Miriam Haagh! Een inspirerende en verrassende avond waardoor je zin krijgt in het oppakken nieuwe kansen voor het nieuwe jaar! 

Na het volgen van deze show:

  • Zie je de mogelijkheid om de onmogelijkheden om te zetten naar mogelijkheden! 
  • Heb je een probleem als je denkt dat alleen een ander deze kan oplossen.  
  • Kan je een wel probleem hebben maar er geen probleem meer van maken dat je een probleem hebt!     
  • Moet je soms even afstand nemen om dichter bij de oplossing te komen.  
  • Kan je van gedachten veranderen als je eerst na hebt gedacht. 
  • Weet je dat als er niets zeker is er altijd nieuwe mogelijkheden ontstaan. 
  • Heb je geen kerststress meer, want als de eerste kerstdag mislukt, heb je altijd nog een tweede!  
  • Heb je een toffe, inspirerend en avondvullend programma gehad wat je nieuwe energie geeft voor 2021 
  • En als je nu denkt dat je alles weet, zien we je graag terug want dan heb je nog veel te leren 😉 

Het Omdenkenwebinar is niet alleen maar leuk en leerzaam, het is ook een show vol verrassingen. Katten die bang zijn voor komkommers, Indiana Jones en Henry Ford komen allemaal langs in ons helemaal vernieuwde Omdenkenverhaal. Ik kijk altijd uit naar de uitleg van de Omdenkenmatrix, wat het gedachtegoed heel overzichtelijk uitdiept! 

– Aldus Omdenk-trainer Pepijn Lagerwey

Meedoen?

Graag! Vanuit jouw organisatie mogen meerdere mensen meedoen. Wel moet iedereen zich apart inschrijven.
Oja, doe je mee? Bedank dan van te voren een ‘ja-maar’ situatie of een probleem waar je op dit moment mee aan het stoeien bent voor je vrijwilligersorganisatie. Houd deze case in gedacht terwijl je de show volgt.

Helaas, dit webinar zit vol. Gelukkig hebben we nog allerlei andere leuke en leerzame cursussen op de website staan! Zien we jou daar?

Scroll naar top
X
X
X